Billig privat sommerhusudlejning i Danmark

Spar penge med privat sommerhusudlejning
Hvis I skal finde et sommerhus i Danmark til jeres private sommerferie, så er der mulighed for at sparer lidt penge her i finanskrise tiderne.
Dette blog indlæg handler om hvordan I kan gøre brug af privat sommerhusudlejning, og leje et sommerhus direkte hos private sommerhusejere. Ved at gå udenom de traditionelle sommerhusbureauer, kan I leje sommerhuset billigere, og udlejerne slipper for at skulle betale provision til et bureau.



Sommerhusudlejning Danmark
Der er masser af private sommerhusejere i Danmark, som ikke ønsker at udleje deres feriehus igennem er sommerhus-bureau. Der er det nemlig som regel sådan, at man på forhånd skal sige god for at ville udleje sommerhuset det meste af året, og så kun have sommer huset nogle få uger selv. Men fordelen ved at udleje sit sommerhus privat, er at man selv 100 % kan bestemme, hvilke uger man selv ønsker at bruge sommerhuset, og hvilke uger, man ønsker at udleje det. men som tidligere nævnt, så er der også nogle penge at sparer for begge parter, fordi der ikke er noget sommerhusbureau, som også skal tjene penge på det.

Sommerhusudlejning mellem private
Jeg har nedenunder listet nogle links til forskellige hjemmesider, som hjælper med at skabe kontakt i forbindelse med sommerhusudlejning mellem private.
Hvis du kender nogle gode links til privat sommerhus udlejning, som du mener der bør være på siden, så skriv det i en kommentar, så lægger jeg det gerne på, såfremt det er relevant.

Links til privat sommerhusudlejning i Danmark:

5 kommentarer:

  1. Hej blogmaster :-)

    Jeg vil gerne foreslå http://www.sommerhusdanmark.dk/ som et nyttigt link. Her er fokus nemlig også på privat sommerhusudlejning.

    Mvh. Jonas
    SommerhusDanmark.dk

    SvarSlet
  2. Vi søger et sommerhus...
    se dette link.
    http://www.kim-co.biz/

    Sarah

    SvarSlet
  3. Dette er også et godt sted at leje et sommerhus
    http://www.fynske-oehav.dk/b_omgivelser.html

    Man kan stole 100% på udlejer.

    SvarSlet
  4. Vi søger et sommerhus til leje fra ca 1. september hvor vi kan være måske 3-5 måneder, pga. af hussalg.

    SvarSlet
  5. Hej søger et sommerhus til leje i 3-6 md

    SvarSlet